In deze cursus in groepsverband ga je je met een groep lotgenoten en twee cursusleiders verdiepen in rouw, verlies en acceptatie. Dit kan gaan over rouw en verlies van een dierbaar persoon, maar ook over wat je kunt verliezen wanneer je te maken krijgt met een psychische kwetsbaarheid.

Je verkrijgt meer inzicht in welke rollen er op dat moment allemaal voor je veranderen, hoe jij en anderen omgaan met deze veranderingen en hoe het proces van acceptatie verloopt. De cursus kan onderdeel zijn van jouw behandeling. De cursus duurt 11 (meestal aaneengesloten) weken en wordt gegeven bij Bureau Herstel. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat.

Kosten
De cursus is gratis te volgen voor cliënten die zijn ingeschreven bij Mediant en elders binnen de organisatie behandeling volgen. De vergoeding valt dan onder de zorgverzekering. Wanneer je geen cliënt bent van Mediant kun je de cursus uiteraard ook volgen. Er zijn dan wel kosten aan verbonden. Deze kosten bedragen € 495,-.

Aanmelden cursus
Heb je de informatie over deze cursus doorgelezen en wil je je aanmelden? Mail naar bureauherstel@mediant.nl of bel 053-4755399 (dagelijks tussen 11:30 uur en 13:30 uur)