In deze cursus in groepsverband ga je je met een groep lotgenoten en twee cursusleiders verdiepen in jouw eigen herstel en allerlei thema’s die daarbij komen kijken. Je verkrijgt meer inzicht in wat herstel voor jou betekent, hoe herstel er voor jou maar ook voor anderen uitziet en wat jou kan helpen in jouw proces.

De cursus kan onderdeel zijn van jouw behandeling. De cursus duurt 12 (meestal aaneengesloten) weken en wordt gegeven bij Bureau Herstel. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat.

Kosten
De cursus is gratis te volgen voor cliënten die zijn ingeschreven bij Mediant en elders binnen de organisatie behandeling volgen. De vergoeding valt dan onder de zorgverzekering. Wanneer je geen cliënt bent van Mediant kun je de cursus uiteraard ook volgen. Er zijn dan wel kosten aan verbonden. Deze kosten bedragen € 495,-.

Aanmelden cursus
Heb je de informatie over deze cursus doorgelezen en wil je je aanmelden? Mail naar bureauherstel@mediant.nl of bel 053-4755399 (dagelijks tussen 11:30 uur en 13:30 uur)