Aios vacature breed groot

 

Wil je een Aios spreken voor een echt beeld van de opleiding, de collega's en de organisatie dat kan!

Neem dan contact op met Els:

 

Els de Bruijn2


  

   Els de Bruijn

 

   e.debruijn@mediant.nl

   Mobiel: 06-53582399

  

  

 

De psychiateropleiding binnen Mediant

De opleiding tot psychiater van Mediant kenmerkt zich door een goed en flexibel opleidingsklimaat. Mediant is een middelgrote organisatie met korte lijnen. De opleiding is competentiegericht en volgens de principes van volwasseneneducatie. Specifieke aandacht wordt besteed aan de competentie samenwerking.

Tijdens de opleiding heb je mogelijkheid om in overleg met je opleider je eigen opleidingsroute te bepalen, uiteraard binnen de kaders van de opleiding tot psychiater.

De opleiding duurt in principe 4,5 jaar. Op basis van eerdere ervaring en competentieniveau is verkorting van de opleiding mogelijk.

 

Jouw profiel
Je bent een BIG-geregistreerd arts met aantoonbare affiniteit voor de psychiatrie. Je denkt overstijgend en bent samenwerkingsbereid en in staat te reflecteren. Wij verwachten van jou dat je leergierig bent en verantwoordelijkheid neemt voor jouw opleiding. Daarnaast heb je een flexibele en constructieve werkattitude.


Arbeidsvoorwaarden
Met de AIOS wordt voor de duur van de opleiding een leer-arbeidsovereenkomst aangegaan voor 38 uur per week.

De arbeidsvoorwaarden en rechtspositie zijn conform de CAO-GGZ. De salarisschaal AIOS van de cao-GGZ is van toepassing met een minimum salaris van €3.393,75 en een maximum salaris van €4.792,42 (salaristabellen d.d. juli 2017) op basis van 38-uurs aanstelling. De studiekosten inclusief leertherapie zijn voor rekening van Mediant. Wij bieden een baangarantie binnen onze instelling na het afronden van de opleiding.

Het is mogelijk om tot aan de start van de opleiding een aanstelling als arts te krijgen binnen Mediant.

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de opleiding kunt u contact opnemen met Lia Verlinde, psychiater en opleider, bereikbaar via tel.nr. 06-38076200 / aa.verlinde@mediant.nl of met Jörg Kurkamp, psychiater en plaatsvervangend opleider, tel. 06-13782021 / j.kurkamp@mediant.nl.

Voor informatie over de procedure kun je terecht bij Eveline Biermans, staffunctionaris P&O,

tel.nr 06-42339354