Geïnteresseerd in een baan bij Mediant? Goede keuze! Bij Mediant werken ca. 950 professionals waaronder verpleegkundigen, psychologen en psychiaters. Natuurlijk worden de zorgonderdelen ondersteund door verschillende stafdiensten waarbinnen verschillende staffuncties bestaan.

Binnen Mediant zijn op dit moment de volgende vacatures:

 

Via onderstaand formulier kan een open sollicitatie aan ons gezonden worden. Graag alle velden invullen.

Als vrijwilliger voeg je echt iets toe aan wat we bij Mediant doen! Daar waar het beroepsmatige werk stopt, zorgt vrijwilligerswerk voor een goede aanvulling.

Mediant is een opleidingsinstituut voor alle beroepen die werkzaam zijn binnen de kernfuncties van onze instelling voor geestelijke gezondheidszorg.

Psychiater van de toekomst

 

Wil je een Aios spreken voor een echt beeld van de opleiding, de collega's en de organisatie dat kan!

Neem contact op met:

 
   Mieke Bevers
   Mieke Bevers:


   m.bevers@mediant.nl

   053 - 475 5219

  

 

 

 

Els de Bruijn2


  

   Els de Bruijn

 

   e.debruijn@mediant.nl

   053-4755762

  

 

 

 

De psychiateropleiding binnen Mediant

Mediant heeft een jonge en relatief kleine opleiding tot psychiater, die op een lange historie van opleiden rust. De instroom van nieuwe aios is twee per jaar. De opleiding binnen Mediant kenmerkt zich door een goed opleidingsklimaat dat door alle lagen gedragen wordt. Mediant is een middelgrote organisatie met korte lijnen. De opleiding is competentiegericht en volgens de principes van volwasseneneducatie. Specifieke aandacht wordt besteed aan de competentie samenwerking. De opleiding duurt in principe 4,5 jaar. Op basis van eerdere ervaring en competentieniveau is verkorting van de opleiding mogelijk.

 

Jouw profiel
Je bent een BIG-geregistreerd arts met aantoonbare affiniteit voor de psychiatrie. Je denkt overstijgend en bent samenwerkingsbereid en in staat te reflecteren. Wij verwachten van jou dat je leergierig bent en verantwoordelijkheid neemt voor jouw opleiding. Daarnaast heb je een flexibele en constructieve werkattitude.


Arbeidsvoorwaarden
Met de AIOS wordt voor de duur van de opleiding een leer-arbeidsovereenkomst aangegaan voor 38 uur per week.

De arbeidsvoorwaarden en rechtspositie zijn conform de CAO-GGZ. De salarisschaal AIOS van de cao-GGZ is van toepassing met een minimum salaris van €3.393,75 en een maximum salaris van €4.792,42 (salaristabellen d.d. juli 2017) op basis van 38-uurs aanstelling. De studiekosten inclusief leertherapie zijn voor rekening van Mediant. Wij bieden een baangarantie binnen onze instelling na het afronden van de opleiding. Bij voortijdige beëindiging van de opleiding of vertrek op eigen initiatief binnen twee jaar na afronding geldt een terugbetalingsregeling.

Het is mogelijk om tot aan de start van de opleiding een aanstelling als arts te krijgen binnen Mediant.

 

Informatie
Het lokale opleidingsplan kan worden opgevraagd bij Frederique Admiraal via fa.admiraal@mediant.nl

Voor meer informatie over de inhoud van de opleiding kunt u contact opnemen met Lia Verlinde, psychiater en opleider, bereikbaar via tel.nr. 06-38076200 of met Jörg Kurkamp, psychiater en plaatsvervangend opleider, tel. 06-13782021.

Voor informatie over de procedure kun je terecht bij Eveline Biermans, staffunctionaris P&O,

tel.nr 06-42339354

 

Sollicitaties
Schriftelijke sollicitaties dienen uiterlijk 13 november a.s. in het bezit te zijn van de stafafdeling P&O, Postbus 775, 7500 AT Enschede t.a.v. Eveline Biermans.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 29 november a.s.